Licht op 2022

vrijdag 7 januari 2022 (VOL, helaas geannuleerd)
vrijdag 14 januari 2022 (VOL, helaas geannuleerd)
mogelijk plan ik deze dag later nog 

 

Op deze dag schijn je schrijvend je licht op 2022. Je ontdekt wat voor jou van waarde is, wat je vast wilt houden en wat je los wilt laten. Schrijvend maak je kennis met het jaar dat voor je ligt. De dag is gevuld met gevarieerde schrijfoefeningen die o.a. dromen, beren, patronen en kansen aan het licht brengen. Het programma is in het Schrijfhuis in Gassel, gemeente Grave. De dag duurt van 10.00 tot 16.30 uur. De kosten van de dag zijn 85 euro; dat is inclusief materiaal, lunch en btw. Inschrijven kan via e-mail, met vermelding van de datum en jouw gegevens. Het maximum aantal deelnemers per dag is acht. Laat het weten als je vragen hebt over de dag.

 

Straks weer welkom in het schrijfhuis

In 2020 en 2021 heb ik in het Schrijfhuis minder schrijfcursussen en workshops verzorgd dan ik van  plan was. Wat doorging was van waarde, laverend tussen lockdowns. Ik ben ook

Lees meer

Poëzieles op school

Ik geef weleens poëzieles op scholen, meestal op een basisschool. Eigenlijk krijg ik poëzieles, want kinderen zijn pure poëzie. Zoveel woorden om van te houden.

Lees meer
Winkelwagen