Schrijfweek Lochem 2024

Wanneer:       dinsdag 18 t/m zondag 23 juni 2024
Waar:             De Muetstege, Lochem
Kosten:           € 825,00

 

Werken aan je gedichten, korte verhalen, je boek. Ontdekken wat je werkelijk wilt schrijven, je eigen stijl verder ontwikkelen, je manuscript laten groeien. Na deze week kijk en schrijf je anders. Door mijn vragen, oefeningen en coaching, ook door samen te zijn met andere mensen die niet zonder schrijven kunnen of willen. De schrijfweek 2024 in Lochem is van dinsdag 18 juni t/m zondag 23 juni. Deelname kost 825 euro, betalen kan in termijnen. Lees meer over de opzet van dit programma: infoblad schrijfweek. Inschrijven kan via e-mail. Laat het weten als je vragen hebt.

 

Puur poëzie: mag ik je omarmen?

– 28 augustus t/m 1 september 2023 – Inspiratie opdoen, tips krijgen, veel schrijven, plezier in taal (her)vinden. Welkom bij Puur poëzie: mag ik je omarmen?

Lees meer

Schrijven in en om het labyrint

– 28 november t/m 1 december 2023 – Een ontdekkingsreis die het spoor van buiten naar binnen volgt. In het labyrint én met je eigen pen.

Lees meer
Winkelwagen