Straks weer welkom in het schrijfhuis

In 2020 en 2021 heb ik in het Schrijfhuis minder schrijfcursussen en workshops verzorgd dan ik van  plan was. Wat doorging was van waarde, laverend tussen lockdowns. Ik ben ook veel in de weer geweest met annuleren en verzetten en heb daardoor besloten te wachten met het plannen van nieuwe dagen. Zodra duidelijk is wanneer deze lockdown eindigt, plaats ik hier data voor nieuwe schrijfdagen. Dan ben je weer van harte welkom in het Schrijfhuis.

 

Licht op 2022

Op deze dag schijn je schrijvend je licht op 2022. Je ontdekt wat voor jou van waarde is, wat je vast wilt houden en wat je los wilt laten.

Lees meer

Poëzieles op school

Ik geef weleens poëzieles op scholen, meestal op een basisschool. Eigenlijk krijg ik poëzieles, want kinderen zijn pure poëzie. Zoveel woorden om van te houden.

Lees meer
Winkelwagen