Over mijn schrijfreizen

Schrijven is van binnen reizen, met je pen op papier of je vingers op het toetsenbord. Werken met alles wat je al in je rugzak of koffer(s) hebt. Mijn schrijfreizen nodigen je uit dagelijks of wekelijks te schrijven over dingen die je bezighouden. Lekker op je favoriete schrijfplek. Bijvoorbeeld aan de keukentafel, in de tuin of zelfs in bed.

 

De bestemming is in alle schrijfreizen hetzelfde: dat ben je zelf. De schrijfreizen horen bij een boek, een bundel, een set inspiratiekaarten of een film. De opdrachten sluiten aan bij passages uit deze bronnen. Ze roepen jouw woorden op.

 

De schrijfreizen staan in de winkel op een rij.

 

 

Ervaringen van deelnemers

Wat heb ik de afgelopen jaren mooie mails ontvangen van mensen die deelnamen aan mijj schrijfreizen. Vaak vertellen mensen wat het schrijven hen gebracht heeft. Denk aan verwondering, berusting, troost,

Lees meer
Winkelwagen