Vergevingsdag

Wanneer:      najaar 2024, datum volgt
Waar:            Abdij Atelier, Heeswijk-Dinther 
Kosten:          € 125,00

 

In het voorjaar van 2024 verzorg ik opnieuw samen met Joanne Muller een (schrijf)dag over vergeven. Je bewandelt jouw eigen pad van vergeven met schrijfoefeningen en coaching. Schrijvend, voelend, belevend. Wie kiest voor vergeven, bevrijdt zichzelf van oordelen, schuld en schuldig voelen. Wil jij jezelf of een ander vergeven? Wil je daarmee schrijvend een begin maken, een andere weg inslaan? Je bent van harte welkom.

 

Dit 1-daagse programma is van 10.00 tot 17.00 uur.  De locatie is het Abdij Atelier, een bijgebouw op het terrein van de Abdij van Berne. De binnen- en de buitenruimte van deze bijzondere plek dragen bij aan het programma.

 

Voor deze vergevingsdag betaal je als particulier € 125,00 inclusief btw. Betaal je zakelijk, dan is de prijs €125,00 exclusief btw. Wij zorgen voor materiaal, koffie, thee, gezonde tussendoortjes en een vegetarische lunch. Na je aanmelding ontvang je een bevestiging met praktische informatie en factuur. Het maximum aantal deelnemers is acht. Heb je vragen, neem dan gerust contact op.

 

Schrijfdag Vindersloon

– 31 mei 2024 – Een losse schrijfdag met de titel Vindersloon. Je schrijft o.a. over jouw kijkrichting en over de leestekens in jouw leven. Maar ook over een boom

Lees meer

Zomerse schrijfvierdaagse

– 13 t/m 16 augustus 2024 – Welkom bij de Zomerse Schrijfvierdaagse 2024 in en om het Schrijfhuis in Gassel. Vier dagen met inspirerende opdrachten en praktische tips. Een uitnodiging

Lees meer

Schrijven tussen paarden

– 27 september 2024 – Welkom bij Schrijven tussen paarden. Een ontdekkingstocht met je pen, de paarden nabij.

Lees meer

Poëzieles op school

Ik geef weleens poëzieles op scholen, meestal op een basisschool. Eigenlijk krijg ik poëzieles, want kinderen zijn pure poëzie. Zoveel woorden om van te houden.

Lees meer

Schrijven online

Vind je op mijn site niet wat je zoekt? Kijk dan eens op Schrijven Online  voor activiteiten van collega’s, voor schrijftips, schrijfwedstrijden en andere wetenswaardigheden.

Lees meer
Winkelwagen