Vergevingsdag

Wanneer:       vrijdag 11 november of vrijdag 25 november 2022
Waar:            Abdij Atelier, Heeswijk-Dinther 
Kosten:          € 125,00

 

In november 2022 verzorg ik samen met Joanne Muller een (schrijf)dag over vergeven. Je bewandelt jouw eigen pad van vergeven met schrijfoefeningen en coaching. Schrijvend, voelend, belevend. Wie kiest voor vergeven, bevrijdt zichzelf van oordelen, schuld en schuldig voelen. Wil jij jezelf of een ander vergeven? Wil je daarmee schrijvend een begin maken, een andere weg inslaan? Je bent van harte welkom.

 

Dit 1-daagse programma bieden we aan op twee verschillende dagen: vrijdag 11 november en vrijdag 25 november, van 10.00 tot 17.00 uur.  De locatie is het Abdij Atelier, een bijgebouw op het terrein van de Abdij van Berne. De binnen- en de buitenruimte van deze bijzondere plek dragen bij aan het programma.

 

Voor deze vergevingsdag betaal je als particulier €125 inclusief btw. Betaal je zakelijk, dan is de prijs €125 exclusief btw. Wij zorgen voor materiaal, koffie, thee, gezonde tussendoortjes en een vegetarische lunch. Je kunt jezelf aanmelden via dit formulier. Vermeld daarbij je contactgegevens én de dag waarop je wilt deelnemen. Na je aanmelding ontvang je een bevestiging met praktische informatie en factuur. Het maximum aantal deelnemers per dag is tien. Heb je vragen, neem dan gerust contact op.

 

Schrijven tussen paarden

– voorjaar 2023 – Welkom bij Schrijven tussen paarden. Een ontdekkingstocht met je pen, de paarden nabij.

Lees meer

Poëzieles op school

Ik geef weleens poëzieles op scholen, meestal op een basisschool. Eigenlijk krijg ik poëzieles, want kinderen zijn pure poëzie. Zoveel woorden om van te houden.

Lees meer

Schrijven online

Vind je op mijn site niet wat je zoekt? Kijk dan eens op Schrijven Online  voor activiteiten van collega’s, voor schrijftips, schrijfwedstrijden en andere wetenswaardigheden.

Lees meer
Winkelwagen