Zondag 4 juni a.s. presentatie van roman én gedichtenbundel

Op zondag 4 juni presenteer ik twee nieuwe boeken: de roman Zolderdagen en de gedichtenbundel Vindersloon. De presentatie is in Gassel, in en om het Schrijfhuis, met een mooi programma. Je bent van harte welkom.

 

De boekpresentatie begint ‘s middags om 14.00 uur en eindigt rond 15.30 uur met een borrel en signeren. Voordrachten, een interview, muziek en een drankje. Graag vooraf aanmelden via info@monicaboschman.nl.

 

In de ochtend is er vanaf 11.00 uur een bijzonder voorprogramma met workshops. Hiervoor koos ik omdat mensen inspireren en zelf schrijven voor mij hand in hand gaan. Vijf mooie workshops, verzorgd door gedreven collega’s in de (levens)kunsten. Wanneer je wilt meedoen aan één van de workshops, dan betaal je voor de materialen en de lunch een bijdrage van € 12,50 euro. Aanmelden voor een van de workshops kan via mijn webwinkel. De oogst van de ochtend speelt ‘s middags een rol tijdens de presentatie.

 

De vijf workshops:

Wie zich aanmeldt voor een workshop en/of de presentatie, krijgt in de week voor de boekpresentatie nog laatste informatie via e-mail. Ben je er niet, maar lees je me graag? Beide boeken zijn al in mijn webwinkel te reserveren, met een mooie actie. Verzending vindt plaats op maandag 5 juni a.s.

 

 

Poëzie op locatie

Poëzie klinkt in vele tuinen, dit voorjaar en deze zomer. Liefhebbers van deze combinatie kunnen alvast wat data reserveren.

Lees meer

Schrijversinterviews

Ik verzorg graag live schrijversinterviews. De afgelopen jaren sprak ik op podia o.a. met Ingmar Heytze, Hagar Peeters, Ellen Deckwitz, Sonja Barend, Oek de Jong en Anne Vegter. Veelal in

Lees meer

Poëtisch ontbijt in Cuijk

Drie dichters, live muziek en een eerlijk ontbijt. Dat is het recept van het poëtisch ontbijt van Wereldtuin Verdeliet in Cuijk.  Ik organiseer en presenteer deze ochtend een paar keer

Lees meer
Winkelwagen