Labyrintdoek

Ik  maakte een labyrintdoek (2.90 x 2.90 m) van kledingstukken met een verhaal, geschonken door mensen uit Woudenberg. Ik ging met al die stukjes stof het pad van buiten naar binnen, naar de kern. Het is een doek geworden met vele verhalen. Over samen het pad gaan, dragen en gedragen worden, verbinden met de rode draad, de kern vinden en geloven dat het kan… 


Het wanddoek hing tijdens het Feest van de Geest 2016 in de kerk De Voorhof in Woudenberg, samen met een reeks gedichten. Daarna is het aangekocht door de kerkgemeenschap. 

 

Op de muur van de leestuin

De bibliotheek in Grave heeft een prachtige leestuin. Op de muur staat mijn gedicht ‘hier’, dat ik speciaal schreef voor deze plek.

Lees meer

Lettertype Monica

Bij het ontwerpen van deze website en mijn nieuwe huisstijl kwam ontwerper Jet Westbroek met het lettertype Monica.

Lees meer

Poëtisch textiel

Van oude doeken maakte ik een tafelkleed met een haiku. De kern: leven geeft vlekken, daar kunnen we niet omheen.

Lees meer
Winkelwagen