Lettertype Monica

Bij het ontwerpen van deze website en mijn nieuwe huisstijl kwam ontwerper Jet Westbroek met het lettertype Monica. Ik zag dat het voor mij klopte. Het werken met letters, op verschillende manieren. Niet meteen alles zien, het verrassen en verwonderen. Zoals je ook naar de poëzie terugkeert om iets te doorgronden. Blij met dit font, speciaal voor mij gemaakt.

Op de muur van de leestuin

De bibliotheek in Grave heeft een prachtige leestuin. Op de muur staat mijn gedicht ‘hier’, dat ik speciaal schreef voor deze plek.

Lees meer

Labyrintdoek

Ik  maakte een labyrintdoek van kledingstukken met een verhaal. Ik ging met al die stukjes stof het pad van buiten naar binnen, naar de kern.

Lees meer

Poëtisch textiel

Van oude doeken maakte ik een tafelkleed met een haiku. De kern: leven geeft vlekken, daar kunnen we niet omheen.

Lees meer
Winkelwagen