Oase in woord en beeld

Samen met kunstenaar Handan Arik verzorg ik vanaf begin 2005 de website 52gedichten.nl. De eerste tien jaar hebben we hier elke week een gedicht met een illustratie geplaatst. Alle gedichten kun je lezen in het archief.

 

In 2015 zijn we een nieuwe weg ingeslagen: eens per maand een nieuw gedicht en een andere vormgeving. Het laatste jaar halen we ook die frequentie niet. Voorlopig blijft de site in de lucht, als fijne plek om te verblijven. Elk jaar gevuld met beelden van Handan en woorden van mij. Hieronder één van de gedichten van de website.

 

In begrijpelijke taal

Tof! was een landelijk tijdschrift voor mensen met een verstandelijke beperking. Een blad in begrijpelijke taal, met veel beeldmateriaal. Van het begin (2005) tot het eind (2016) van het bestaan

Lees meer
Winkelwagen