Het schrijfpad: schrijfoefeningen voor training en begeleiding

Wanneer:       donderdag 3 en vrijdag 4 oktober 2024
Waar:              schrijfhuis Gassel
Kosten:           € 325,00

 

In de tweedaagse training ‘Het schrijfpad’ ontdek je als trainer, begeleider of coach wat je met schrijfoefeningen kunt bereiken. Zowel in groepen als in individuele begeleiding. In deze inspirerende training krijg je volop tips, oefeningen en inspiratie, ook als je al met schrijfoefeningen werkt. Je ontdekt wat een schrijfopdracht krachtig maakt en hoe je in stappen kunt werken. Je leert hoe je schrijven kunt inzetten voor o.a. het versterken van kernboodschappen, het ontdekken van verlangens en het vinden van de rode draad. De training is ook heel geschikt voor mensen die met levensverhalen werken of ondersteunen bij rouwverwerking. Er is ruimte om casussen in te brengen over je eigen doelgroep en werkveld.

 

Beide dagen werken we van 10.00 – 17.00 uur in het Schrijfhuis in Gassel. Er kunnen maximaal 6 mensen meedoen. De training kost 325 euro. Een overnachting is niet bij de prijs inbegrepen. Ik kan wel suggesties doen voor fijne betaalbare overnachtingsplaatsen.
Inschrijven kan via e-mail. Mail of bel gerust als je meer wilt weten over mijn visie en werkwijze.

 

Schrijf- en trainingsdag bij de Atlas van de belevingswereld

– najaar 2024 – Een schrijf- en trainingsdag voor coaches, therapeuten en trainers die draait om schrijfoefeningen bij De Grote Atlas van de Belevingswereld.

Lees meer
Winkelwagen