Schrijf- en trainingsdag bij de Atlas van de belevingswereld

Wanneer:        najaar 2024, datum in overleg, ook voor teams
Waar:              schrijfhuis Gassel
Kosten:           € 95,00

 

Van Rare Streken tot de Baai van Voldoening, van Ontberingenveld, via Verloren Poort naar Welbevinden. Kaarten, routes, schrijvend de weg gaan. Eerst zelf, later met je eigen cliënten. Een schrijf- en trainingsdag voor coaches, therapeuten en trainers die draait om schrijfoefeningen bij De Grote Atlas van de Belevingswereld. In de ochtend neem ik je mee op reis met mooie opdrachten bij kaarten en teksten uit deze atlas. ’s Middags bedenken en onderzoeken we andere schrijfmogelijkheden, op maat voor jouw werk. Een deel van de oefeningen proberen we uit. Kortom, een dag om te ontdekken welke opdrachten bij de Atlas in je werk met cliënten van waarde kunnen zijn.

Er kunnen maximaal 6 mensen meedoen. Kosten zijn 95 euro per persoon, inclusief vegetarische lunch, materialen en btw. De Grote Atlas van de Belevingswereld is niet bij de prijs inbegrepen. Een eigen exemplaar is niet noodzakelijk. 
Inschrijven kan via e-mail. Mail of bel gerust als je meer wilt weten over mijn visie en werkwijze. 

 

Het schrijfpad: schrijfoefeningen voor training en begeleiding

– 3 en 4 oktober 2024 – Een tweedaagse training waarin je als trainer, begeleider of coach ontdekt wat je met schrijfoefeningen kunt bereiken.

Lees meer
Winkelwagen