Kijken maakt langzaam, mei 2021

De jonge uil speelt in mijn nieuwsbrief een bijrol. Toch vertegenwoordigt hij een grote waarde en mag hij hier als boegbeeld dienen. Ik schreef erbij: ´Steeds opnieuw bekijk ik de foto, ik weet dat er nog informatie in verborgen ligt. Ik denk aan woorden in mijn gedicht Peilloos, gepubliceerd in de bundel Zeerslag: ‘Het is herkennen van gelijken / in de vlucht.’ Misschien zag ik in het beeld de woorden die ik al schreef.´ In deze nieuwsbrief veel poëzie, maar ook informatie over de schrijfweek in Lochem begin juni, cursussen in het klooster in Huissen en andere activiteiten.

 

Je leest mijn nieuwsbrief hier: nieuwsbrief
Ook de volgende nieuwsbrief lezen? Meld je dan hier aan.

 

Warmte vasthouden, november 2021

‘Warmte vasthouden’ is de titel van mijn nieuwsbrief van november 2021. Over het aanzitten bij je eigen binnenvuur en de gloed daarvan een weg naar buiten bieden.

Lees meer

Een goede plek, augustus 2021

In deze nieuwsbrief veel poëzie en informatie over de zomerse schrijfvierdaagse en een poëzieweekend in het klooster in Huissen.

Lees meer

Kijken door je oogharen, november 2020

Schrijven begint met kijken. In deze nieuwsbrief een oproep om door je oogharen te kijken. Daarnaast de aankondiging van nieuwe schrijfdagen.

Lees meer
Winkelwagen