Kijken maakt langzaam, mei 2021

De jonge uil speelt in mijn nieuwsbrief een bijrol. Toch vertegenwoordigt hij een grote waarde en mag hij hier als boegbeeld dienen. Ik schreef erbij: ´Steeds opnieuw bekijk ik de foto, ik weet dat er nog informatie in verborgen ligt. Ik denk aan woorden in mijn gedicht Peilloos, gepubliceerd in de bundel Zeerslag: ‘Het is herkennen van gelijken / in de vlucht.’ Misschien zag ik in het beeld de woorden die ik al schreef.´ In deze nieuwsbrief veel poëzie, maar ook informatie over de schrijfweek in Lochem begin juni, cursussen in het klooster in Huissen en andere activiteiten.

 

Je leest mijn nieuwsbrief hier: nieuwsbrief
Ook de volgende nieuwsbrief lezen? Meld je dan hier aan.

 

Drie stokpaardjes, augustus 2023

Drie stokpaardjes is de titel van mijn nieuwsbrief. Naast de stokpaardjes veel poëzie, reacties op mijn nieuwe boeken en fijne nieuwe schrijfactiviteiten.

Lees meer

Vindersloon, mei 2023

Vindersloon is de titel van deze nieuwsbrief. Het is een woord dat voor mij hand in hand gaat met verwonderen. De nieuwsbrief gaat vooral over de presentatie van mijn gedichtenbundel

Lees meer

Zachte grenzen, december 2022

De mooiste zachte grens is het einde van een pagina. De plek waar je de bladzijde kunt omslaan om verder te lezen of te schrijven.

Lees meer

Pelgrims zijn we, september 2022

Woorden die je schrijft, gaan in jezelf aan het werk. Taal loopt vooruit op het begrip, steeds weer. Hopelijk nodigen mijn woorden uit schrijvend te blijven ontdekken.

Lees meer

Schrijven is wortelen, april 2022

‘Schrijven is wortelen’ is het thema van mijn nieuwsbrief van april 2022. Veel poëzie, een interview met mijn vader en de uitnodiging om dit voorjaar en deze zomer deel te

Lees meer

Beweging naar binnen, maart 2022

‘Beweging naar binnen?’ is het thema van mijn nieuwsbrief van maart 2022. Een uitnodiging om stil te staan bij de 40-dagentijd. Met een verhaal en een muziektip voor deze periode.

Lees meer

In een ander licht, februari 2022

In een ander licht’ is het thema van mijn nieuwsbrief van februari 2022. Ik presenteer een poëtisch geschenk, een nieuwe schrijfdag en een bijzonder programma voor de 40-dagentijd.

Lees meer

Warmte vasthouden, november 2021

‘Warmte vasthouden’ is de titel van mijn nieuwsbrief van november 2021. Over het aanzitten bij je eigen binnenvuur en de gloed daarvan een weg naar buiten bieden.

Lees meer

Een goede plek, augustus 2021

In deze nieuwsbrief veel poëzie en informatie over de zomerse schrijfvierdaagse en een poëzieweekend in het klooster in Huissen.

Lees meer

Kijken door je oogharen, november 2020

Schrijven begint met kijken. In deze nieuwsbrief een oproep om door je oogharen te kijken. Daarnaast de aankondiging van nieuwe schrijfdagen.

Lees meer
Winkelwagen