Warmte vasthouden, november 2021

‘Warmte vasthouden’ is het thema van mijn nieuwsbrief van november 2021. Over het aanzitten bij je eigen binnenvuur en de gloed daarvan een weg naar buiten bieden. Ik heb op een rij gezet waar ik zoal mee bezig ben en wat mij raakt. 
Trots op het resultaat van ‘Dit ben ik’, een boek (in zeven schriften) dat uitnodigt om je leven in beeld te brengen. Stil van het prachtboek ‘Dood gewoon gaan hemelen’ van Plint. Verder in mijn nieuwsbrief de aankondiging van schrijfworkshops, enkele gedichten en een artikel.

 

Je leest mijn nieuwsbrief hier: nieuwsbrief
Ook de volgende nieuwsbrief lezen? Meld je dan hier aan.

 

Een goede plek, augustus 2021

In deze nieuwsbrief veel poëzie en informatie over de zomerse schrijfvierdaagse en een poëzieweekend in het klooster in Huissen.

Lees meer

Kijken maakt langzaam, mei 2021

De jonge uil speelt in mijn nieuwsbrief een bijrol. Toch vertegenwoordigt hij een grote waarde en mag hij hier als boegbeeld dienen. Ik schreef erbij: ´Steeds opnieuw bekijk ik de

Lees meer

Kijken door je oogharen, november 2020

Schrijven begint met kijken. In deze nieuwsbrief een oproep om door je oogharen te kijken. Daarnaast de aankondiging van nieuwe schrijfdagen.

Lees meer
Winkelwagen