Schrijven in en om het labyrint

Wanneer:      maandag 17 juli t/m vrijdag 21 juli 2023 (midweek)

Waar:              Dominicanenklooster Huissen

Kosten:           afhankelijk van inkomen

 

Het labyrint heeft in verschillende culturen zijn oorsprong en verhalen. Het duikt in elke tijd weer op. Steeds opnieuw zijn mensen gefascineerd door de kracht van deze vorm. Een labyrint lopen is net als schrijven een manier van reizen. Het brengt je van een roerige buitenwereld naar je binnenwereld. In het weekend ‘Schrijven in en om het labyrint’ komen deze twee krachtige vormen samen.

 

Dit weekend is een ontdekkingsreis vol mooie schrijfoefeningen over onderweg zijn, bochten en wendingen, vertrouwen, staan en gaan. Je onderzoekt de symboliek van het labyrint voor jouw leven en levensverhaal. Er is veel te ontdekken, denk aan de draad van Ariadne en de Minotaurus, labyrintkaarten, poëzie en het hartlabyrint. De rechte lijnen staan hoogstens in je eigen notitieboek, voor even. Door het oog van jouw pen ontstaan daar verhalen en gedichten die voor jou van waarde zijn.

 

Uitgebreide beschrijving en aanmelding via Dominicanenklooster Huissen.
Voor meer informatie kun je uiteraard ook contact met mij opnemen.

 

Open vensters, schrijven over je leven

– 30 juni t/m 3 juli 2023 – Deze dagen zet je schrijvend vensters open. Je schrijft over gebeurtenissen, mensen en ervaringen die je gemaakt hebben tot wie je nu

Lees meer

Schrijfweek Lochem (VOL)

VOL – dinsdag 13 t/m zondag 18 juni 2023 – Ontdekken wat je werkelijk wilt schrijven, je eigen stijl verder ontwikkelen, je manuscript laten groeien.

Lees meer

Puur poëzie: mag ik je omarmen?

– 28 augustus t/m 1 september 2023 – Inspiratie opdoen, tips krijgen, veel schrijven, plezier in taal (her)vinden. Welkom bij Puur poëzie: mag ik je omarmen?

Lees meer
Winkelwagen