Schrijfcoaching

Wat is dienstbaar aan jouw boek? Welke mogelijkheden zijn er om de samenhang, opbouw en/of stijl te verbeteren? Ik coach al jaren schrijvers van poëzie, proza en non-fictie. Meestal kan ik er snel mijn vinger op leggen wat een tekst of boek nodig heeft. Wil je meer weten over mijn werkwijze, maak dan een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek via skype. De tarieven hieronder zijn inclusief mijn voorbereiding, die meestal bestaat uit het lezen van een aantal pagina’s of hoofdstukken. Bij het doornemen en beoordelen van een heel boek maak ik aparte afspraken.

 

  • Schrijfcoaching particulier kost per uur 85 euro inclusief btw.
  • Schrijfcoaching via werkgever kost per uur 90 euro exclusief btw.

 

Stille raad van het seizoen

Mitzi Gras maakte een prachtig boek: Stille raad van het seizoen. Een oproep om mee te bewegen met de seizoenen. Een combinatie van informatie, inspiratie, natuurfoto’s én poëzie. Ik had

Lees meer
Winkelwagen