Open vensters, schrijven over je leven

Wanneer:        vrijdag 30 juni t/m maandag 3 juli 2023 (weekend)
Waar:              Dominicanenklooster Huissen
Kosten:           afhankelijk van inkomen

 

Dit programma verzorg ik een paar keer per jaar in het klooster in Huissen. Deze dagen zet je schrijvend vensters open. Je schrijft over jouw leven, over gebeurtenissen, mensen en ervaringen die je gemaakt hebben tot wie je nu bent. Schrijvend de kern van je levensverhaal zichtbaar en voelbaar maken. Inspirerende oefeningen nodigen je uit daar deze dagen aan te werken. Je hoeft de teksten niet te bedenken. Ze vallen je toe door de oefeningen, in een samenspel tussen beelden en woorden, verleden en heden. Er is ruimte voor ieders unieke verhaal. De witregels van het kloosterleven vormen stiltes tussen de gedeelde verhalen.

 

Schrijvend zet je de vensters open. Zo ontdek je kernthema’s en kun je dingen opschrijven die je nog niet eerder in woorden kon vangen. Uiteraard krijg je ook praktische tips om verhalen en gedichten krachtiger te maken. We lezen een deel van de teksten aan elkaar voor. Zo krijgen de verhalen lucht en de woorden adem.

 

Uitgebreide beschrijving en aanmelding via Dominicanenklooster Huissen.
Voor meer informatie kun je uiteraard ook contact met mij opnemen.

 

Schrijfweek Lochem (VOL)

VOL – dinsdag 13 t/m zondag 18 juni 2023 – Ontdekken wat je werkelijk wilt schrijven, je eigen stijl verder ontwikkelen, je manuscript laten groeien.

Lees meer

Schrijven in en om het labyrint

– 17 juli t/m 21 juli 2023 – Een ontdekkingsreis die het spoor van buiten naar binnen volgt. In het labyrint én met je eigen pen.

Lees meer

Puur poëzie: mag ik je omarmen?

– 28 augustus t/m 1 september 2023 – Inspiratie opdoen, tips krijgen, veel schrijven, plezier in taal (her)vinden. Welkom bij Puur poëzie: mag ik je omarmen?

Lees meer
Winkelwagen