Puur poëzie: mag ik je omarmen?

Wanneer:        zondag 7 juli t/m donderdag 11 juli 2024

Waar:              Dominicanenklooster Huissen

Kosten:           afhankelijk van inkomen

 

De werkelijkheid laat zich niet vangen in taal. In elke poging raak je iets kwijt, tot je voorbij de taal gaat en de poëzie ontdekt. In gedichten vind je taal om jezelf en de wereld om je heen beter te begrijpen. Of jezelf in die wereld. Tijdens dit weekend schrijf je gedichten over thema’s die je raken. Het is ook mogelijk delen van je eigen levensverhaal in poëzie te vangen. Is het tijd om inspiratie op te doen, tips te krijgen, veel te schrijven, plezier in taal te (her)vinden en de resultaten te delen? Welkom bij Puur poëzie: mag ik je omarmen?

 

Voor meer informatie kun je contact met me opnemen.
Aanmelding verloopt via Dominicanenklooster Huissen.

 

Open vensters, schrijven over je leven

– 5 augustus t/m 9 augustus 2024 – Deze dagen zet je schrijvend vensters open. Je schrijft over gebeurtenissen, mensen en ervaringen die je gemaakt hebben tot wie je nu

Lees meer

Schrijfweek Lochem 2024

– dinsdag 18 t/m zondag 23 juni 2024 – Ontdekken wat je werkelijk wilt schrijven, je eigen stijl verder ontwikkelen, je manuscript laten groeien.

Lees meer

Schrijven in en om het labyrint

– 26 augustus t/m 30 augustus 2024 – Een ontdekkingsreis die het spoor van buiten naar binnen volgt. In het labyrint én met je eigen pen.

Lees meer
Winkelwagen