Poëtisch ontbijt in Cuijk

Drie dichters, live muziek en een eerlijk ontbijt. Dat is het recept van het poëtisch ontbijt van Wereldtuin Verdeliet in Cuijk. Ook in 2022 organiseer en presenteer ik deze ochtend een paar keer per jaar. Het programma is altijd op een zondagochtend, van 9.30 tot 11.30 uur. Geplande data zijn zondag 10 april en zondag 25 september voor het ontbijt, op zondag 29 mei organiseren we de middag Dichter-bij-de-tuin met optredens van zes dichters. Meer informatie volgt.   

Poëzie in de tuin

Poëzie klinkt in vele tuinen, dit voorjaar en deze zomer. Liefhebbers van deze combinatie kunnen alvast wat data reserveren.

Lees meer

Schrijversinterviews

Ik verzorg graag live schrijversinterviews. De afgelopen jaren sprak ik op podia o.a. met Ingmar Heytze, Hagar Peeters, Ellen Deckwitz, Sonja Barend, Oek de Jong en Anne Vegter. Veelal in

Lees meer
Winkelwagen