Schrijversinterviews

Ik verzorg graag live schrijversinterviews. De afgelopen jaren sprak ik op podia o.a. met Ingmar Heytze, Hagar Peeters, Ellen Deckwitz, Sonja Barend, Oek de Jong en Anne Vegter. Veelal in de bibliotheek van Venlo, ook op andere plaatsen, soms online.

 

Oek de Jong interviewde ik op 3 maart 2020, net voor de start van de Boekenweek. Een boeiend gesprek, we spraken vooral over zijn roman Zwarte schuur. Als voorbereiding herlas ik een aantal romans en nam ik voor het eerst zijn gepubliceerde dagboek De wonderen van de heilbot ter hand. Juist dat boek met dagboekfragmenten uit de periode 1997 – 2002 zit nu vol plakkertjes bij passages over schrijven.

 

Je kunt mij niet alleen als dichter uitnodigen, maar ook als ervaren interviewer en presentator.

 

 

Poëzieochtend op zondag 28 januari 2024

Op zondag 28 januari a.s. dragen Rinske Kegel, Vicky Francken en ik gedichten voor in het Filmcafé Grave. Zo vieren we samen met liefhebbers van gedichten de Poëzieweek 2024. Het

Lees meer

Literair moment op zondag 26 november

Op zondag 26 november a.s. dragen Cobi van Baars en ik in het Filmcafé Grave voor uit onze nieuwe romans: Cobi uit De onbedoelden, ik uit Zolderdagen. Ook gaan we

Lees meer

Poëzie op locatie

Poëzie klinkt in tuinen, kapellen en bibliotheken. Liefhebbers kunnen alvast wat data reserveren.

Lees meer

Poëtisch ontbijt in Cuijk

Drie dichters, live muziek en een eerlijk ontbijt. Dat is het recept van het poëtisch ontbijt van Wereldtuin Verdeliet in Cuijk.  Ik organiseer en presenteer deze ochtend een paar keer

Lees meer
Winkelwagen