Schrijversinterviews

Ik verzorg graag live schrijversinterviews. De afgelopen jaren sprak ik op podia o.a. met Ingmar Heytze, Hagar Peeters, Ellen Deckwitz, Sonja Barend, Oek de Jong en Anne Vegter. Veelal in de bibliotheek van Venlo, ook op andere plaatsen, soms online.

 

Oek de Jong interviewde ik op 3 maart 2020, net voor de start van de Boekenweek. Een boeiend gesprek, we spraken vooral over zijn roman Zwarte schuur. Als voorbereiding herlas ik een aantal romans en nam ik voor het eerst zijn gepubliceerde dagboek De wonderen van de heilbot ter hand. Juist dat boek met dagboekfragmenten uit de periode 1997 – 2002 zit nu vol plakkertjes bij passages over schrijven.

 

Je kunt mij niet alleen als dichter uitnodigen, maar ook als ervaren interviewer en presentator.

 

 

Zondag 4 juni a.s. presentatie van roman én gedichtenbundel

Op zondag 4 juni presenteer ik twee nieuwe boeken: de roman Zolderdagen en de gedichtenbundel Vindersloon. De presentatie is in Gassel, met een mooi programma. Je bent van harte welkom.

Lees meer

Poëzie op locatie

Poëzie klinkt in vele tuinen, dit voorjaar en deze zomer. Liefhebbers van deze combinatie kunnen alvast wat data reserveren.

Lees meer

Poëtisch ontbijt in Cuijk

Drie dichters, live muziek en een eerlijk ontbijt. Dat is het recept van het poëtisch ontbijt van Wereldtuin Verdeliet in Cuijk.  Ik organiseer en presenteer deze ochtend een paar keer

Lees meer
Winkelwagen