Poëzie op locatie

Poëzie klinkt in tuinen, kapellen en bibliotheken. Hier draag ik de komende maanden voor, meestal samen met andere dichters. Je bent van harte welkom.

 

  • Zondag 12 november a.s. ben ik een van de gasten bij de Literaire Middag van Vrienden van de Plantage in Amsterdam, van 15.00 tot 17.00 uur. Jos van Hest interviewt mij over mijn bundel Vindersloon, Ariejan Korteweg gaat in gesprek met Sacha Bronwasser over haar roman Luister. Meer informatie.
  • Zondag 26 november a.s. dragen Cobi van Baars en ik in het Filmcafé Grave voor uit onze nieuwe romans. Cobi schreef De onbedoelden, ik Zolderdagen. We gaan ook in gesprek met elkaar en het publiek. Een gedachtewisseling over toeval, de waarheid van fictie en de kracht van taal. Een ontroerend programma van 12.00 tot 14.00 uur, voor iedereen die van lezen en/of schrijven houdt. Een kaartje voor het Literair Moment kost 5 euro, fijn als je vooraf een plaats reserveert. Hier vind je meer informatie  Een kaartje reserveer je hier.
  • Zondag 28 januari 2024 verzorg ik – in de poëzieweek – een poëziemiddag in Filmcafé Grave. Meer informatie volgt later.
  • Zondagochtend 14 april 2024 is het volgende Poëtisch ontbijt in Wereldtuin Verdeliet in Cuijk. Ik presenteer en/of draag voor.  Het programma duurt van 9.30 tot 11.30 uur.

Poëzieochtend op zondag 28 januari 2024

Op zondag 28 januari a.s. dragen Rinske Kegel, Vicky Francken en ik gedichten voor in het Filmcafé Grave. Zo vieren we samen met liefhebbers van gedichten de Poëzieweek 2024. Het

Lees meer

Literair moment op zondag 26 november

Op zondag 26 november a.s. dragen Cobi van Baars en ik in het Filmcafé Grave voor uit onze nieuwe romans: Cobi uit De onbedoelden, ik uit Zolderdagen. Ook gaan we

Lees meer

Schrijversinterviews

Ik verzorg graag live schrijversinterviews. De afgelopen jaren sprak ik op podia o.a. met Ingmar Heytze, Hagar Peeters, Ellen Deckwitz, Sonja Barend, Oek de Jong en Anne Vegter. Veelal in

Lees meer

Poëtisch ontbijt in Cuijk

Drie dichters, live muziek en een eerlijk ontbijt. Dat is het recept van het poëtisch ontbijt van Wereldtuin Verdeliet in Cuijk.  Ik organiseer en presenteer deze ochtend een paar keer

Lees meer
Winkelwagen