Poëzie op locatie

Poëzie klinkt in tuinen, kapellen en bibliotheken. Hier draag ik de komende maanden voor, meestal samen met andere dichters. Je bent van harte welkom.

 

  • Zaterdagmiddag 2 september 2023 draag ik samen met andere dichters van Fonds Open voor in Poëziecentrum Nederland in Nijmegen. Een heus poëziefeest, van 14.00 tot 16.30 uur.
  • Zondagavond 10 september draag ik voor in De Bremstruik in Roeselare (BE) tijdens de literaire avond On(T)roerend Erfgoed, over Roeselaarse Heldinnen. Vanaf 19.00 uur, georganiseerd door WOORDENTIJ.
  • Zondagochtend 8 oktober 2023 draag ik voor tijdens het Poëtisch ontbijt in Wereldtuin Verdeliet in Cuijk. Het programma duurt van 9.30 tot 11.30 uur.
  • Zondag 12 november 2023 ben ik een van de gasten bij de Literaire Middag van Vrienden van de Plantage in Amsterdam, van 15.00 tot 17.00 uur.

 

Schrijversinterviews

Ik verzorg graag live schrijversinterviews. De afgelopen jaren sprak ik op podia o.a. met Ingmar Heytze, Hagar Peeters, Ellen Deckwitz, Sonja Barend, Oek de Jong en Anne Vegter. Veelal in

Lees meer

Poëtisch ontbijt in Cuijk

Drie dichters, live muziek en een eerlijk ontbijt. Dat is het recept van het poëtisch ontbijt van Wereldtuin Verdeliet in Cuijk.  Ik organiseer en presenteer deze ochtend een paar keer

Lees meer
Winkelwagen