Zomerse schrijfvierdaagse

Wanneer:       dinsdag 13 t/m vrijdag 16 augustus 2024
Waar:             Schrijfhuis Gassel
Kosten:           € 90,00 per dag, bij inschrijving voor vier dagen € 300,00

 

Welkom bij de Zomerse Schrijfvierdaagse 2024 in en om het Schrijfhuis in Gassel. Die is dit jaar van dinsdag 13 augustus t/m vrijdag 16 augustus. Vier dagen met inspirerende opdrachten en praktische tips. Een uitnodiging om je kijken en schrijven te verfijnen. Dagen met veel nieuwe oefeningen, ook voor herhaling vatbaar als je meedeed aan eerdere jaargangen.

 

We werken steeds van 10.00 tot 17.00 uur, in afwisselende werkvormen en ook met vrije ruimte om te schrijven. Vanaf 16.00 uur laten we de teugels vieren. We presenteren elkaar iets van waarde dat op die dag ontstaan is. Een verhaal, een gedicht, een fragment, een flaptekst. Het Schrijfhuis is in het buitengebied van Gassel. We schrijven – ook afhankelijk van het weer – binnen en buiten. Verspreid over het terrein zijn meerdere zitjes waar je kunt schrijven.

 

Elke dag heeft een eigen thema:

 

Je kunt je inschrijven voor het geheel, één dag meedoen of je eigen combinatie kiezen. Deelname aan één dag kost € 90,00, bij deelname aan alle dagen krijg je een mooie korting en betaal je € 300,00. Het maximum aantal deelnemers per dag is tien. Heb je vragen, neem dan gerust contact met me op.

 

Je kunt je opgeven via de webwinkel, kies de dag(en) waarop je wilt komen of kies voor het totale programma. Na je aanmelding ontvang je via e-mail nog een bevestiging met praktische informatie, ook met tips voor mensen die in de buurt willen overnachten.

 

Schrijven tussen paarden

– 27 september 2024 – Welkom bij Schrijven tussen paarden. Een ontdekkingstocht met je pen, de paarden nabij.

Lees meer

Vergevingsdag

– najaar 2024 – Je bewandelt jouw eigen pad van vergeven met schrijfoefeningen en coaching. Vergeven is een keuze die je bewust kunt maken. Schrijvend, voelend, bevrijdend.

Lees meer

Poëzieles op school

Ik geef weleens poëzieles op scholen, meestal op een basisschool. Eigenlijk krijg ik poëzieles, want kinderen zijn pure poëzie. Zoveel woorden om van te houden.

Lees meer

Schrijven online

Vind je op mijn site niet wat je zoekt? Kijk dan eens op Schrijven Online  voor activiteiten van collega’s, voor schrijftips, schrijfwedstrijden en andere wetenswaardigheden.

Lees meer
Winkelwagen