Schrijven tussen paarden

Wanneer:       vrijdag 27 september 2024
Waar:             Tussen de Paarden, Gassel
Kosten:           € 115,00

 

‘Zo stonden wij tegen het krakende hek

zo buiten de wereld als paarden’

(Rutger Kopland)

 

Tot welke gedachten en woorden inspireren paarden ons? Wat laten zij ons zien? De dag ‘Schrijven tussen paarden’ brengt je woorden, gedichten en verhalen over jezelf en de weg die je gaat. Het is een belevenis en een ontdekkingstocht.

 

We kijken naar de paarden en zijn bij of tussen de paarden. Wat we ervaren, geven we woorden via krachtige schrijfoefeningen. In de loop van de dag krijgt elke deelnemer een korte individuele sessie tussen de paarden. Hierin laten de paarden jou zien waar en hoe je staat. Zo bekrachtig je jouw eigen ontdekkingen van deze dag. We werken afwisselend binnen en buiten. Om deel te nemen is geen ervaring nodig met schrijven en/of paarden. Een open blik naar binnen en naar buiten is voldoende. Je kunt zelf aangeven hoe dicht je bij de paarden wilt zijn.

 

Deze workshop verzorg ik samen met Jolande Das van Tussen de Paarden. De dag vindt plaats in Gassel, het programma duurt van 10.00 tot 16.30 uur. Er kunnen maximaal 7 mensen meedoen. Deelname kost € 115,00, dit is inclusief lunch en materiaal. Het adres is: Tussen de Paarden, Torenstraat 4, 5438 AP Gassel.

 

Je kunt je opgeven via mijn webwinkel:

Schrijven tussen paarden op vrijdag 27 september 2024

Schrijven tussen paarden op vrijdag 22 maart 2024 (VOL)

 

‘In een wei vol woorden

kam ik zand uit hun vacht

en laat hun manen stromen’

(Monica Boschman)

 

 

 

Zomerse schrijfvierdaagse

– 13 t/m 16 augustus 2024 – Welkom bij de Zomerse Schrijfvierdaagse 2024 in en om het Schrijfhuis in Gassel. Vier dagen met inspirerende opdrachten en praktische tips. Een uitnodiging

Lees meer

Vergevingsdag

– najaar 2024 – Je bewandelt jouw eigen pad van vergeven met schrijfoefeningen en coaching. Vergeven is een keuze die je bewust kunt maken. Schrijvend, voelend, bevrijdend.

Lees meer

Poëzieles op school

Ik geef weleens poëzieles op scholen, meestal op een basisschool. Eigenlijk krijg ik poëzieles, want kinderen zijn pure poëzie. Zoveel woorden om van te houden.

Lees meer

Schrijven online

Vind je op mijn site niet wat je zoekt? Kijk dan eens op Schrijven Online  voor activiteiten van collega’s, voor schrijftips, schrijfwedstrijden en andere wetenswaardigheden.

Lees meer
Winkelwagen