Schrijfdag Vindersloon

Wanneer:       19 januari 2024
Waar:            Schrijfhuis, Gassel
Kosten:          € 85,00

 

Een mooie losse schrijfdag met de titel Vindersloon. Je schrijft o.a. over jouw kijkrichting en over de leestekens in jouw leven. Maar ook over een boom en een zoom en zoveel meer. Verhalen, verlangens, gedichten. Jouw vindersloon van de dag. Uiteraard met ruimte om teksten te delen en zo ook elkaar te inspireren. Je bent van harte welkom.

 

Dit 1-daagse programma is van 10.00 tot 17.00 uur.  De locatie is het Schrijfhuis in Gassel, een fijne plek in het groen.  Deze bijzondere plek draagt bij aan het programma.

 

Voor deze schrijfdag betaal je € 85,00 euro, inclusief btw, vegetarische lunch en materiaal. Je kunt je opgeven via mijn webwinkel, kies de dag waarop je wilt komen:

Schrijfdag Vindersloon op vrijdag 19 januari 2024

Schrijfdag Vindersloon op vrijdag 17 november 2023 (VOL)

Schrijfdag Vindersloon op vrijdag 3 november 2023 (VOL)

 

Daarna ontvang je via e-mail nog een bevestiging met praktische informatie. Het maximum aantal deelnemers per dag is acht. Heb je vragen, neem dan gerust contact met me op.

 

Schrijven tussen paarden

– 22 maart 2024 – Welkom bij Schrijven tussen paarden. Een ontdekkingstocht met je pen, de paarden nabij.

Lees meer

Vergevingsdag

– voorjaar 2024 – Je bewandelt jouw eigen pad van vergeven met schrijfoefeningen en coaching. Vergeven is een keuze die je bewust kunt maken. Schrijvend, voelend, bevrijdend.

Lees meer

Poëzieles op school

Ik geef weleens poëzieles op scholen, meestal op een basisschool. Eigenlijk krijg ik poëzieles, want kinderen zijn pure poëzie. Zoveel woorden om van te houden.

Lees meer

Schrijven online

Vind je op mijn site niet wat je zoekt? Kijk dan eens op Schrijven Online  voor activiteiten van collega’s, voor schrijftips, schrijfwedstrijden en andere wetenswaardigheden.

Lees meer
Winkelwagen